Košík (prázdný)     0 ks zboží za
K dopravě zdarma chybí: 1000 Kč

Žádné produkty


0,00 Kč Celkem ušetříte za tento nákup
Doprava zdarma Doručení
0 Kč Celkem bez DPH
0,00 Kč Celkem s DPH

Objednat

Zapomněli jste své heslo? Registrovat se


VYHLEDÁVÁNÍ
KATEGORIE

ISOLDA KRÉM LANOLIN S RAKYTNÍKOVÝM OLEJEM 100 ml

ISOLDA LANOLIN S RAKYTNÍKOVÝM OLEJEM 100 ml Zobrazit větší

ISOLDA LANOLIN S RAKYTNÍKOVÝM OLEJEM 100 ml Tento mastný krém, díky své jedinečné kombinaci čištěného farmaceutického lanolinu, rakytníkového a sójového oleje vytváří...

23,00 Kč

Skladem 1096 ks
  • Facebook Tweet Google+ Tumblr Pinterest
  • Zeptat se prodejce
  • Zaslat dotaz

    ISOLDA KRÉM LANOLIN S RAKYTNÍKOVÝM OLEJEM 100 ml

    ISOLDA KRÉM LANOLIN S RAKYTNÍKOVÝM OLEJEM 100 ml

    ISOLDA LANOLIN S RAKYTNÍKOVÝM OLEJEM 100 ml

    Tento mastný krém, díky své jedinečné kombinaci čištěného farmaceutického lanolinu, rakytníkového a sójového oleje vytváří...

    * Povinné

  • Tento produkt chci do akce

Více informací

​Tento mastný krém, díky své jedinečné kombinaci čištěného farmaceutického lanolinu, rakytníkového a sójového oleje vytváří bohatou konzistenci, která pomáhá pokožku chránit před nepříznivými vlivy prostředí, zejména proti vlhku, a vyživovat ji. I přes vysoký podíl olejů a vosků zůstává pokožka po aplikaci příjemně vláčná. Krém je vhodný pro namáhanou pokožku rukou při práci ve vlhku s čistidly a rozpouštědly. Krém je možné používat i pro regenerační zábaly.

 
LANOLIN je vosk přírodního původu, který se získává z ovčí vlny. Přečištěný lanolin, ve farmaceutické kvalitě, je využívaný ve farmacii i kosmetice, kde slouží k ošetření pokožky, vytváří ochrannou voděodolnou vrstvu a pokožku zjemňuje.
 
RAKYTNÍKOVÝ OLEJ se získává z plodů rakytníku řešetlákového (Hippophae rhamnoides), je komplexem biologicky aktivních látek. Vedle vysokého obsahu mastné kyseliny palmitolejové, která je důležitou složkou kožního filmu, obsahuje velký podíl karotenoidních látek, vitamínů, flavonoidů, rutinu a minerálních látek. Pro své bohaté složení je významnou surovinou v kosmetickém průmyslu, je ceněný zejména pro regenerační a protizánětlivé vlastnosti.